Tas ontwerpen

Wil jij graag je eigen tas ontwerpen? Onze website is geïntegreerd met onder andere een kleurkeuze menu, waardoor je jouw Burbags® leren tas zelf samen kunt stellen. Vanuit een strakke en elegante basis kun je jouw tas personaliseren door middel van kleuren en Burbags® insteekkaarten. Deze insteekkaarten zijn vervaardigd uit PVC om een lange levensduur te garanderen. Wie of waar je ook bent, een eigen Burbags® tas ontwerpen zorgt ervoor dat jij altijd origineel bent. Er zijn verschillende modellen aanwezig waar je je eigen kleurcombinatie voor kunt samenstellen. Zo kun je kiezen uit de Burbags® Classic Totebag met lange handvaten voor over de schouder. Daarnaast is de tas afsluitbaar met een rits en is de tas geheel gevoerd. De Classic Totebag is vervaardigd uit rundleer, dat Burbags® zorgvuldig voor je heeft geselecteerd.

Je eigen Burbags® tas ontwerpen

Onze website biedt je de mogelijkheid om te kiezen uit achttien verschillende kleuren leder, waarbij een tas altijd twee verschillende kleuren behoudt, zodat de uitstraling van de tas niet te druk of te catchy wordt. Zo is het mogelijk om je tas een zakelijke uitstraling te geven door het gebruik van donkere tinten. Het gebruik van lichtere kleuren maken de Burbags® creaties luxe en chique, donkere kleuren maken een product zakelijk. Voor ieder wat wils, een tas van Burbags® is een tas met karakter. Burbags® laat de tassen maken in Amsterdam, waarbij de materialen zorgvuldig voor je worden uitgekozen. Wanneer je van kleur houdt, is een roze of groene tas wellicht iets voor je. Indien je op een kleur klikt, wordt de kleur weergegeven in de tekening van de tas op de productpagina. Met behulp van Burbags® insteekkaarten ben je geheel voorzien van een echte leren en handgemaakte tas uit Amsterdam.

Meer informatie over je eigen tas ontwerpen?

Naast het tas ontwerpen is het mogelijk om je eigen Iphone hoes of cover te ontwerpen. Handgemaakte lederen schoudertassen, handtassen, Ipad covers, Iphone covers, laptoptassen. Je eigen tas ontwerpen? Ga direct naar ons assortiment!