Voorwaarden:

Burbags
Burbags is gevestigd in Amsterdam en staat ingeschreven bij de KvK te Amsterdam onder nummer 34296854.

Algemeen
Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die worden afgesloten met Burbags. Door te bestellen geeft u aan met de voorwaarden akkoord te gaan. Burbags behoudt zich het recht deze voorwaarden te wijzigen en/of uit te breiden.

Prijzen
Alle genoemde prijzen op de website zijn vermeld in €, inclusief 19% BTW, exclusief verzendkosten. Typ- en/of drukfouten voorbehouden.

Betaling/Levering
Burbags levert haar producten uitsluitend na ontvangst van betaling. Betaling vindt plaats via een bank/giro overschrijving (naar ABN AMRO nummer 43.24.31.659 t.n.v. Burbags) of via IDEAL. Na ontvangst van betaling worden de artikelen verzonden via TNT Post.

Verzending
De verzendkosten binnen Nederland zijn op basis van de TNT Post tarieven. Burbags zal de bestelde producten met de grootst mogelijke zorg verpakken. Burbags is niet verantwoordelijk voor schade of verlies tijdens of na transport door TNT Post.

Retourneren
Als er technische gebreken zijn aan het product neem dan contact op met Burbags via info@burbags.nl. U heeft dan een week om de bestelling te retourneren. Verstuur het product in de originele doos tezamen met de factuur anders zijn wij niet in staat de retourzending te accepteren. Kosten voor de retourzending zijn voor rekening van de klant. Als de schade volgens Burbags niet is ontstaan door onzorgvuldig gebruik, ontvangt u van Burbags het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen terug.

Burbags neemt geen producten terug vanwege eventuele kleur-of materiaalafwijkingen van het bezorgde product ten opzichte van het afgebeelde product op de website.

Kwaliteit
Als u een product van Burbags heeft aangeschaft kunt u ervan uitgaan dat het een product is van een hoogwaardige kwaliteit. Burbags kiest namelijk met de grootste zorg haar leer en fournituren uit bij betrouwbare leveranciers. De producten worden in een kleine oplage in Nederland vervaardigd.

Producteigenschappen
Leer is een natuurproduct. De zichtbare nerven, poriën, littekens, insectenbeten en lichte kleurverschillen in de huid typeren de echtheid van het leer en daarmee uw product. Het gaat hier niet om materiaalfouten en zijn dus geen aanleidingen voor korting of geld teruggave.

Onderhoud
Om uw product zo lang mogelijk mee te laten gaan neemt u onderstaande adviezen in acht:

Burbags kan geen garantie geven op verkleuringen ontstaan door regen en/of zon.

Klachten
Heeft u klachten, vragen of op- of aanmerkingen, dan kunt u contact opnemen met Burbags via de website of een mail sturen naar info@burbags.nl.